ny tävlingskavaj

har nog glömt att visa er?
min nya tävlingskavaj, skräddarsydd i Vietnam.
så nu ska jag försöka fixa ihop en tävlings outfit till detta! :)

dagen

idag så fick Kyra en skritt och trav tur på hagby-slingan, både lite i skogen och på grusväg, hon va pigg och glad, lite tittig, men de har blivit bättre :)
vi va ute i ca 45min, en lagom tur!

Martha Ridwear

hej!
idag har jag varit på stockholms hästbutik, var på jakt efter att par ridbyxor, och de fick jag med mig hem.
ett par Agnes Jeans fick följa med hem.
Large image of Agnes Jeans Blue Stone
Bildkälla
otroligt sköna, och med massa snygga detaljer! :)

ny design

hej!
har fixat ihop en ny design nu, väldigt enkel, less is more.

vad tycker ni?

(kan ni inte se den? klicka f5!)


länge sen

hej! nu va de ett tag sen sist..
har börjat i skolan igen, och Kyra jobbas från marken och skrittas och travas, men det är inte långt till galoppen nu!
idag ska jag åka ut och rida Titus något roligare händer inte just nu. haha

bloggtävling


otroligt fina pannband!! :) tävlingen hittar ni HÄR

dagen

hej!
idag så började jag med att jobba Kyra från marken i ca 10 min, lite skänkelvikning och lossade henne i sidorna, sen satt jag upp oc jobbade henne 15min från ryggen, blev väldigt trevlig mot slutet, skrittade bara, på fyrkanten och stort voltspår.
första gången jag rider henne på banan sen skadan :)
några veckor innan hon blev skadad

utveckling

har rotat fram endel bilder från min och Kyras hopp karriär tsm, de har hänt otroligt mycket på dehär (snart) 3åren.
6 decemder 2008
1 maj 2009


30 augusti 2009

15 oktober 2009

april 2010


10 oktober 2010


1maj 2011


jag har världens finaste Kyra, hon har lärt mig otroligt mycket, och de har varit otroligt mycket jobb, men vi har haft otroligt roligt på vägen, och innan hon blev skadad så va vi på topp! :)veckan

hej!
jag har inte hunnit uppdatera, men veckan på Bromma har varit riktigt bra! har ridigt trevliga hästar och haft de roligt! de är alltid utvecklande att rida många olika hästar, de e därför jag åker på lite praktiker och så :)
igår så fick Kyra gå i skritten för första gången, hon fick sällskap av hennes hagkompis och hon kommer gå där på mornarna ca 30min. grymt!
benet är inte vart alls längre, så vi har jobbat henne från marken i skritt och trav och hon samlar sig riktigt bra, även fast jag är helt nybörjare på att jobba henne från marken på de sättet. har även börjat med lite skänkelvikning.
idag så skrittade vi ut en timma tsm med Regina och Acke, Kyra va cool, lite rädd för lite saker men inte så farligt :)
saknar dehär jobbet med henne, snart...

dagen

hej!
idag så har jag mockat en del och fixtat med massa annat.
har även ridigt två super trevliga hästar, den första en valack 8år, väldigt trevlig och cool. jobbade med skänkelvikning, och en del i galopp. missförstå mig rätt nu, men de är skönt att få lite gratis, jag behöver de nu idressyren, så jag kan hitta lite nya taktiker till Kyra sen, hon är ju inte den lättaste.
den andra hästen sto(?) 7år, jobbade med lite mer trav och skritt på denna, också trevlig men en helt annan häst. kändes fin och också,rolig att jobba med!! :D

juste

kom på att jag  säkert inte har nämt att jag ska jobba på bromma RK i veckan, så mycket uppdatering kanske de inte blir, men de kommer bli en hel ridning både på jobbet och utanför :)

ridning

Kyra har fått en vilohelg, med massa kylning på benet.
igår fick Titus ett pass på travbanorna, lite galopp intervaller varvat med skritt, de tyckte både han och jag va skoj! :)
idag så blev det ett pass på banan för titus, halter övergångar och skänkelvikning, också endel galopp fattningar han blev trevlig! mamma fotade endel, och ser på bilderna speciellt i galoppen att jag "gungar" med med överlivet vilket jag inte visste, så de ska jag tönka på! :D billderna får ni en annan dag.
Forrest reds på travbanorna, blev korta lugna galoppintervaller, körde galopp-halt-skänkelvikning-skritt, och han jobbade fint! började lyssna mer och mer och kunde skritta utan att explodera hihi :D han e så söt :D travade av på banan sen :)
bilden jag visade innan på Titus, visst ser jag intee liten ut? han är stooor! minst 175cm skulle jag tro :D

En stor häst dressyrad och en liten häst s...

100media_imag144 (MMS)

En stor häst dressyrad och en liten häst skogs riden, mamma fotade när jag dressyrade, ett litet smakprov ;)


dagen

hej !
Kyra fick vila idag, kände lite värme i de skadade benet, så de blev kylkräm och vila.
Titus fick joggade jag fram på travbanorna, och red sen på ridbanan, om alltid basic jobb med skänkelvikningar i skritt, övergångar och halter, han blev riktigt fin i galoppen idag, orkade rida ihop honom, vilket resulterade i en riktigt bra galopp! de jag måste tänka på när jag rider honom är trycket i stigygeln, måste jobba med de mycket!
Forrest fick gå i ridhuset, mamma fotade endel.
joggade igång honom och sen samma tänk där, skänkelvikningar och halter, tänka undertempo så han inte rinner iväg, måste lätta mycket snabbare i handen på honom och jobba mer med halvhalter! :) men han va mycket trevlig! :)
är riktigt nöjd med båda passen! känns att jag utvecklas och hittar lite fler knappar! ni får en tjuvtitt, resten av bilderna kommer i kväll eller någon annan dag!

idag&igår

igår:
red ut 40min, mamma följde med och skulle fota, men kamerabatteriet va slut.. blev skritt och lite trav.
vi såg ut såhär:'
vi såg ut såhär:
Klara:
Hjälm
: CO AYR8
Tröja: KL piké
byxor: Cavallo
strumpor: Equiline
skor+chaps: Ariat, MH

Kyra:
Träns: schockomöhle
Skydd: Verdus + Läder
schabrak+padd: Oglivy Equestrian
idag:
60min ute med Regina och Acke, lite travsnuttar, trevligt med sällskap!

gårdagen

hej! igår så tog jag och Kyra en tur på 60min, vi travade ungeför 10min hon va pigg och glad!
hade graman på henne för att kunna få "bättre kontakt" med henne när hon spänner upp sig som en fiolsträng för att de ligger stenar i kanten.. de funkade helt okej :)
sen så fick Acke en skrittur på 40min :) hn va glad!
Kyra har fått en ny grimma också, en reflexgtrimma från hööks :) vi står så nära vägen, så vill att hon ska ha de i hagen när de blir mörkt!

bloggtävling

tävling hos showjumper

bloggtäving

tävlingen hittar ni hos Johanna Grant

sugen

jag har blivit riktigt sugen på att köpa ett par hellånga chaps, Parlanti's är riktigt snygga! så dom ska jag nog köpa till vintern. vad tycker ni? :)
3800:- HÄR

träning

igår:
cykling 5+3+8km.
idag:
2x5km

daen

hej!
idag tog jag och Acke en skrittur på ca 40min, lite i skogen och på hagby slingan. han verkade nöjd :p har tyvär ing bilder  på honnom :p

dagens ridning

hej!
nu är jag hemma och vänder igen, snart e det dax för kvällsfodring.
men har varit och ridigt Titus och Forrest nu, och dom är så mysiga :)
började med Forrest:
joggade fram honom på travbanan och gick in på ridbanan sen, idag blev det endel skänkelvikning i skritt längslångsidorna ibörjan och sen basic voltarbete i alla gångarter, när jag hittat lite fler knappar i traven så testade jag galoppen, och vad han är mysig! galet pigg, men så arbetsvillig och inte särskilt svår att ta tillbaka, men han rinner lätt iväg, där måste jag bli snabbare!
lilla söta Forrest :)

Titus fick ett pass i ridhuset, regnet öste ner :( men jag joggade igång honom, och sen så började jag flytta för skänkeln i skritten längs väggarna.
sen så trav jobbade jag honnom lite på volt och gjorde mycket halter, halterna jobbade vi ed mycket genom hela passet, och sen så avslutade vi med trav på en 8volt med halt i mitten, då va han jätte fin och trevlig att rida! försökte jobba med att sitta ner i traven på honnom idag, han har så stor trav, men det är bra för magmusklerna :D
Titus fick ett pass i ridhuset, regnet öste ner :( men jag joggade igång honom, och sen så började jag flytta för skänkeln i skritten längs väggarna.
sen så trav jobbade jag honnom lite på volt och gjorde mycket halter, halterna jobbade vi ed mycket genom hela passet, och sen så avslutade vi med trav på en 8volt med halt i mitten, då va han jätte fin och trevlig att rida! försökte jobba med att sitta ner i traven på honnom idag, han har så stor trav, men det är bra för magmusklerna :D

inne och vänder

hej! nu är jag hemma en snabbis innan jag ska iväg och rida. Tanken va att jag skulle skritta och trava Kyra och skritta Acke(som jag skritt-passar några dagar) men regnet öser ner, så dom får vila idag, vi har ju inget ridhus.
men jag pausar lite hemma och sen ska jag iväg och rida Titus och Forrest :)

dagen

hej!
de blev en skritt tur med ca 10 min trav vi va ute i ca 60min, Kyra va pigg och glad och de va en mysig tur i skogen :)
imorn har jag fullrulle med 4hästar att rida :D men hey.. That's my dream life! :)
är sååå hopp och tävlingssugen nu!!

dagens ridning

hej!
började med en skritttur med Kyra, hon va sten cool idg och vi skrittade på långa tyglar hela tiden, och på en ny väg och hon flög inte iväg för någonting :)) duktig häst! :) vi va ute i ca 40min :)
sen åkte jag och "provred" en till häst, den har samma ägare och står på samma stall som Titus, så tanken är att jag ska rida båda dom två vid sidan om Kyra :)
Forrest en liten häst, med en otrolig energi och mycket positiv, som en tickande bomb, fast otroligt snäll!! :)
red på lite travbanor och kännde på honnom lite och sen testade jag att jobba honom på ridbanan och han är lika trevlig och positiv där, men de går lätt lite för snabbt. men enmycket trevlig liten arbets myra :)
har inga bilder p honnom, men ska dit på söndag, så då kommer de :D
kyra idag:

skritttur

idag blev det en timmas skritttur med Malin som står i ett stall en bit bort, trevligt!
Kyra va ganska tittig tills vi fick sällskap, sen va hon cool :)

bloggtäving

tävlingen hittar ni HÄR

träning

cykling: 2x 8km

dagen

hej!
idag åkte jag ut och red på Titus, började som igår och jobbade vidare med basic, jobbade med skänkelvikning och lite övergångar och han känns så trevlig att sitta på, positiv och ärlig :D
de va längesen jag red en häst som va lite schysstare i dressyr jobbet, och de är kul att få testa alla sorter :)
"lilla" Titus

träning

cykling:
2x 5km
2x 8km

Titus

hej!
ikväll har jag varit och "provridigt" en häst som jag ska rida vid sidan om Kyra, en stor valack. han va mycket trevlig! har inte ridigt så mycket stor storhäst, både Kyra och lalla är ju små.
han va inte som jag trodde att han va, han va inte jättepigg, men de kompenserade han genom att vara kvick och alert mot skänkeln och absolut inte de minsta tung i handen, vilket va riktigt skönt! som dom ska vara om dom e stora :)
Kände på honom på banan och jobbade med basic, bara för att få känna på vem han är och hur han funkar, tyckte att han släppte til bra på slutet. han va riktigt rolig att rida, även fast jag fick jobba mycket, men de va på de positiva settet! :)
har tyvär inga bilder, men ska rida honnom i mprn med, så de kommer! :)

...

The past is the past and the future is what you make of it ♥

dagen

hej!
idag blev de en 45minuters tur på Kyra med ca 5 minuter trav, hon va väldigt tittig och bråkade när en cykel skulle föri, och vid några stenar.. men det har blivit bättre, och jag jobbar vidare med de.
Kyra och hennes nya hagkompis

helgens träning

prommenad 2x 1timma
4km jogg och powerwalk

bloggtäving

tävlingen hittar ni HÄR


RSS 2.0