2012 04 30

hej! idag blev de som planerat att köra ett kortare trimm pass i ridhuset, vi började med att skritta fram för hand ute innan vi gick in i lilla ridhuset, flyttade henne för skänkeln gjorde halter och öppnor i skritten i början, i traven la jag fokus på att hon skulle ta båda skänklarna lika bra, hon tar vänster sämre, flyttade för skänkel och gjorde öppnor även i traven, samt endel tempoväxlingar, hon kändes riktigt fin, i galoppen checkade jag bara att jag kunde korta och länga den. red i ridhuset 20 minuter aktivt och travade sen av henne i tio minuter lång/låg, då jobbade hon bra genom hela kroppen :) så skrittade av henne för hand ute.
Wenn fick gå ut naken någon timma medans jag smörjde och fixade allt. sen blev det bad dax för henne, och så avslutade vi med en liten kort promenix ute och betade så hon fick torka i solen, en bra dag alltså :) <3

201 04 28

hej! idag blev det en promenad för mig och Wenn på 70 minuter, vi gick både längs sjön och i skogen och klättrade och gick på grusväg, mycket olika undelag :) nyttigt. Kameran fick hänga med, blev inte kanon bra bilder iom att jag va själv, men fick en fågelskådare att knäppa en bild på oss :D
en favorit bild för dagen :) de va så himla fin ljus i skogen så va tvungen att parkera henne där och fota lite :) <3

testar gränserna

här kommer en serie med bilder från idag, Wenn är en sån hest som när tillfälle ges testar gränserna och busar till vardagen.


2012 04 28

hej! idag gick jag ner till sjöängen, påvägen ner så flyttade jag henne för skänkeln endel, och det funkade kanon, nere på ängen sen började jag jobba henne, hon kändes lite spänd och stark, så skrittade henne ett tag och jobbade igenom det. I travarbetet så kändes hon riktigt fín, men stundtals så älgade hon bara iväg. planen va att galoppera där nere också, gräset va inte halt, men när det va dax för galopp, så hade Wenn tröttnat och bestämde sig för att busa istället, vågade inte jobba ut de där nere, så de ändå är gräs, så travade henne lite mer och sen gick vi upp i ridhuset och galopperade, i ridhuset jobbade jag även med öppnorna och skänkelvikningen itrav, som gick bättre idag :) vi va i ridhuset i 25 minuter, så det blev ett 70 minuters pass idag, på slutet kåändes hon dock väldigt trött.
     imorn blir det bara en promenad i på klättervägen :)
mamma va med och fotade, så då passade jag på att göra Wenn extra fin med knoppar, dock har täcket skavt at en bit av manen, så de blev inte kanon snyggt haha. senare kommer det bilder från när horsie testar gränserna, haha, värt att titta på :D skrattar ihjäl mig :D

2012 04 27

hej! idag blev det ett jogging pass på banan, de är fortfarande ganska hårt underlag, så vill inte rida där mer än så. skrittade mest men jobbade med endel öppna i skritt och trav, flyttade också för skänkeln längs hörnlinjerna, hon kändes väldigt fräsch och okompliserad idag, precis som jag vill ha henne, de krävs mycket skänkel för att komma dit :) galoppen kändes väldigt trevlig dock så ville hon flyta in på voltrn väldigt mycket i vänstervarvet. Men det kändes som ett bra jogging pass. imorn så går vi ner till sjöängen och trimmar (eller till stora ridhuset beroende på vädret)

2012 04 26

hej! nu är jag hemma från träningen, framridningen gick riktigt bra, den förvända galoppen gjorde vi kanon, skänkelvikningen i trav är fortfarande inte helt bra, vi tappar takten, så de måste vi jobba mycket med! travade henne ett tag och vad fin hon va, gjorde lite tempoväxlingar, och hon vilade tom på steget i ökningarna :)
när vi började hoppa sen så va jag inte med tillräckligt med ytter, och de höll tyvärr i sig, fick inte genom de. Men hon hoppar med lätthet och vi hoppade för första gången lång vattenmatta, ett lågt räcke med en 1½-2m lång vattenmatta bakon, och de gick kanon, hon va super duktigt :D
Banan på slutet kändes bra, missade yttern i höger svängarna, och hade henne i för kort galopp i vissa delar. banan bestod av 10 hinder 14 språng. men överlag är jag nöjd, nu laddar vi inför tävlingen på tisdag :)

Snart hemma

Hej! Nu är jag snart hemma från träningen, Wenn va riktigt fin idag, dock va inte min yttre sida med helt.. Film kommer snart :)


2012 04 25

hej! :)
Wenn fick ett 40 minuters pass, skrittade fram och av henne för hand ute i de fina vädret, och så jobbade jag henne inne i lilla ridhuset, de blev 25 minuters jobb med gramanen på, hon skötte sig kanon, förskte bock i första galoppfattningen, men sen inget mer!det bara jogg idag somsagt. kände på gasen och bromsen och hon tryckte inte lika mycket mot vänsterskänkeln som hon gjort tidigare :)
Tillbaka i stallet så stretchade jag igenom henne och gav henne mat :D nöööjd heeest! :)

ny design

hej! nu har jag fixat klart med designen för denna gången, det blev en animerad header, blev dock besviken på hur dålig kvaliteén blev.. så får se hur länge den stannar :) vad tycker ni? :)

2012 04 23

hej! idag va alltså equiterapeften ute och kikade på Wenn, hon kände först igenom hela henne, och hon va inte öm någonstans dock va hon  lite spänd i bogarna, men de va allt, så hon lasrade dom och även andra partier för att öka blodgenomströmningen.

  Lena tyckte att hon hade blivit fin och att jag gjort ett riktigt bra jobb med henne, sånt gör en alltid glad att höra :) hon visade även mig ett antal stretch övningar som jag ska göra på Wenn efter ridning, riktigt bra! :D nu e jag riktigt glad, känns kanon att någon som "jobbat med" Wenn tidigare kollar igenom henne, Lena kommer att komma tillbaka efter sommaren tyckte hon va lagom :)
      Och eftersom de inte va något "fel" som behövde åtgärdas så mkt så skulle jag jogga henne imorn och kunde vara med på träningen på torsdag :D

håller på att fixa en ny design på bloggen om de ser konstigt ut :p


2012 04 23

hej! idag började vi med hovslagare, Wenn tjafsade lite med Peter idag.. men de gick smärtfritt.
Sen blev det dax för ridning, vi började ute på travvägarna, galopperade lite och då blev det ganska mycket luftsprång, måste bli konsekventare med henne där, jobba henne i galoppen så de inte finns utrymme för sånna dumheter, travade mest idag, då skötte hon sig kanon, blev rädd för lite träd som ramlat, men inte för två älgar(!) som stod i skogen brevid.. vi va ute i 30 min, så jag gick in på banan och kände på henne, lossade henne, red inte så mycket, utan red bara igenom henne på ca 20 min, hon kändes trevlig, lite stark. imorn kommer Equiterapeften också, lyx vecka för Wenn :D <3

soft up

Hej! har fått ett par Soft Up stigbyglar utav kära mamma, hade inga säkerhetsstigbyglar innan, och när Wenn studsar och håller på så känns det bra att kunna minska alla risker att fastna i stigbyglarna.
jag fick också veta att jag vunnit ett GG pannband i Toves bloggtävling :D 

2012 04 22

hej!
Idag blev det en skrittur för Wenn, planen va att rida den klätter rundan vi har ridigt endel nu, men när vi red längs sjön så va det två stora gäss som stod precis där vi skulle gå, så vi fick vända, dom kan vara riktigt arga..
så vi fick ta en annan sväng och bara rida upp för den andra skogsslingan, de blev en 30 minuters tur, i duggregn men det gjorde varken mig eller Wenn något :) <3
efter turen så tvättade jag tassarna på henne och sen blev det 30 minuters massage och borst :)
Har lite svårt att planera denna veckan då Equiterapeften kommer på tisdag, och jag vet inte hur lungt hon ska ta de, men hoppas det blir såhär:
Måndag: trimm i ridhuset
Tisdag: Equiterapeften, vila
Onsdag: promenad (kanske lätt jogg?)
Torsdag: lättare pass (ev: med på framridningen på träningen?)
Fredag: uteritt
Lördag: jogga ute
Söndag: uteritt
bild från träningen i torsdags

igår

hej! igår va jag inte ute i stallet, Ulrika och AnnaKarin passade Wenn, hon hade skött sig men känts lite trött, vilket inte är så konstigt efter en tuff vecka, idag skrittar vi ut :)

  igår tillbringade jag dagen som funktionär på klubbens dreessyrtävling, med undantag för någon timma då jag smet iväg och fotade lite bilder åt UHIP.SE, ni vet kjolen och jackan som jag rider konstant i, klicka in på deas hemsida och kolla på kläderna, riktigt sköna!

Bea och hennes häst Zsa Zsa Bloom va modeller även denna gången :)

2012 04 20

hej! :) idag va det spöregn och äckel väder, Wenn hatar regn = ridhuset. joggade igång henne, gjorde massa halter innan jag började ställa massa krav, började med endel skänkelvikning i skritt, för båda skänklarna, de flöt på riktigt bra i båda varven, körde lite galopp i båda varven inte något speciellt.
där efter började vi med travjobbet, i trav-skänkelvikningen får vi inte till en bra takt, hon tycker att det blir jobbigt och då blir det lite knackigt, men några steg blir bra till och från, öppnan i traven kändes kanon, hon jobbade bra och kändes inte de minsta stark eller drogs in mot mitten som hon lätt gjort innan.
är väldigt nöjd med dagens pass! :) <3

2012 04 19

hej! :) nu är jag hemma från dagens hoppträning.
När jag jobbade fram henne så va hon riktigt fin, kändes fräsch och med på noterna. vi började jobba med förvänd galopp och skänkelvikning, förvända galoppen va verkligen så WOW! vilken känsla, vi började jobba med små hinder, reglera galoppen de gick bättre i vänster varv, i höger varv så vart det endel luftsprång och protester, men de släppte och vi fick till övningen bra.
lite studs och sen linjer, här började de verkligen släppa, de är en hårfin balansgång på henne, har du henne inte mellan hand och skänkel ordentligt så studsar hon, och de samma om du har för mycket i handen.
banan på slutet kndes riktigt bra! bestod utav 10 hinder, 11 språng och låg på 80-110cm.
Det kändes överlag bra, jag är lite före Wenn på 1an och sen innan både 5:an och 6:an så drog vi ut lite åt vänster, jag är riktigt nöjd med henne! :D <3 det va en som fotade på träningen, så ska se om jag kan få lite bilder också :)

2012 04 18

hej! idag så skrittade jag fram Wenn för hand ute, innan vi gick in i ridhuset, idag kändes hon kanon fin från start, inte så stark som hon har känts sista tiden, skrittade och travade henne ett tag innan jag började flytta henne för skänkeln i skritt, vilket kändes jätte bra de va jobbigare undan höger skänkel, men gick bra efter ett tag också.
Galoppen idag kändes riktigt bra, inget tjafs utan hon jobbade bra och tog mina hjälper bra, forstatte endel med trav jobbet och gjorde lite övergångar innan jag nöjde mig, vi va i ridhuset 30 min. efter det så skrittade vi ut en sväng innan Wenn fick gå in och äta sin mat :D
nu har klippet från igår kommit upp, det är alltså Hanna i sadeln :D


2012 04 17

hej! Idag fick somsagt Hanna sitta upp och trimma Wenn, de är riktigt kul att titta på hennes ridning och Wenn skötte sig riktigt bra idag, dummade sig en gång med ett lufthopp, dock inte så stort. Sen släppte Wenn bit efter bit och blev riktigt fin, Wenn flyttade väldigt fint för skänkeln och fick dig en riktig genomkörare på 40 minuter :D
imorgon ska jag trimma henne, jag är såååå taggad nu! :) fina hästen :D
en liten film från dagens ridning, men Hanna i sadeln.
filmen vill inte laddas upp, men de brukar vara segt från telefonen, bjuder på en film på hanna och hennes tidigare häst Leja

17/4-91 - 31/10-11

Idag skulle du fyllt 21 år, jag saknar dig min fina ängel så de gör ont. vila i frid <3 Kyra van Lusthof <3

2012 04 16

hej! :) idag blev det en ridtur ute, vi travade lite men sen va vi nere i reservatet och gick en för mig ny runda, med en lite  brantare backe som vi klättrade upp för, de tyckte Wenn va jobbigt, men så nyttigt! :) vi va ute i runt 50 minuter :)
imorn så ska hon trimmas, men inte utav mig utan av Hanna, hon är hästlös och de är nyttigt för Wenn med en ny ryttare ibland och en annan ridning :)
resten utav veckan ser ut såhär:
Tisdag: trimm med Hanna
Onsdag: kortare trimm
Torsdag: hoppträning
Fredag: jogg, gärna ute
Lördag: uteritt
Söndag: uteritt lr trimm
Equiterapeften kommer nästa vecka istället, då de är lite långt att åka för bara en häst :P

bilder

hej! här kommer några bilder från dagen som mamma fotade :)

framhoppning


glad Wenn på framhoppningen


skrittar av efter 1m klassen

2012 04 14 - tävling

hej! nu är jag hemma från tävlingen, vi gick upp riktigt tidigt och åkte från stallet vid sju tiden, Wenn va snäll att lasta alla gånger vi har lastat under dagen :)
efter gårdagens snöstorm så va inte underlaget på framridningen särskilt rolig, stora vattenpölar och djupt, red väldigt lite där inne, men framhoppningen va bättre. valde  även att brodda henne imorse innan vi åkte för säkerhets skull.
klass 1 95cm:
fick inte till en kanon känsla, va otroligt nervös inför dagen, har sovit dåligt och fick inte i mig så mkt att äta.. men första hindrena gick bra, känslan va inte kanon och hon va ganska stark, så tog i henne för mkt inför femman och höll kvar för länge i ytterhanden så de blev ett missförstånd och Wenn gick åt höger och jag åt vänster.
klass 2, 1m.
nu kändes framhoppningen mycket bättre, och jag fick en mycket bättre känsla, inne på banan så kändes det bra, hon studsade lite, men hon blir så när jag har för mycket i handen, när hon blir så stark så är det ben,ben,ben som gäller! rev ettan, hon stannade till vid utgåången där det stod en häst och så gick jag på henne lite där och sen så fick vi ett bra flyt 2-3 och in i kombinationen så tog jag i henne lite för mycket för jag kände inte hur jag låg riktigt, så den petade vi också, linjen 5-6 kändes riktigt bra, där fick vi liksom de flytet och de fortsatte till 7an och sen när vi skulle upp mot 8an va inte jag med hela vägen dit, kom på mig själv lite sent med kom dit men kom i botten och lite nära, så Wenn hoppade upp sig ordentligt och jag va inte riktigt med på de språnget, men jag är nöjd med rundan, de kan inte gå bäst varje gång och med en så grön häst som är ny för mig, jag är riktigt nöjd med henne! :) <3
lite bilder kommer senare!

2012 04 14

hej! idag har det kommit massa snö, typ 1dm, men det håller redan på att smälta bort..
Dagens aktivering för Wenn blev en promenad till lilla ridhuset och där började jag skritta fram henne och sen longerade jag henne, han tyvärr inte longera henne så mycket innan de kom in fled där och de blir för trångt för att longera då tyvärr. så hoppade upp på henne, skrittade och travade henne och hon kändes fin, hon tar inte rikitgt skänkeln. men sen kom vi till att vi skulle galoppera och iom att hon tjafsat lite i fattningen någon dag nu så spände jag mig lite och Wenn märker ju sånt och bockar, försöker några fler fattningar innan jag insåg att de inte fungerade.. ridehuset är ju bara 18x32m och de va två till som red och en som tömkörde... så de fick inte plats med att studsa, så då ringde jag Hanna som har ridit Wenn en gång innan, hon är otroligt duktigt på hästar som bråkar och speciellt ston, så hon kom och red henne ett tag, Wenn bockade med henne också, men hon går på henne mer och tillslut fick vann hon kampen och fick en fin bra galopp. då satt jag upp igen och så va de inga problem för mig heller, hon va riktigt fint genomarbetad desutom, fick mycket bra tips av Hanna också! :)
så jag är nöjd med passet och laddar om inför imorgon :) i veckan kommer även hennes Equiterapueft ut och kinar på henne, de är dax nu.

2012 04 13

fredagen den 13 idag, blev e5t ridpass på ridbanan i regn, en halvnöjd Wenn, antagligen med träningsverk. skrittade fram henne och jorde mycket halter i skritten och började trava lite gick bra ett tag tills jag började kräva lite av henne, då blev det rodeo häst, jobbade vidare och testade galoppen och då blev hon mer rodeo ponny, så gick ner till skritt, skrittjobbade henne ett tag innan jag travade henne på raktspår ett tag, inga krav förns hon tog ett stöd i handen, hon jobbade helt okej. hade ont om tid också, skulle möta en nere i stallet, anledningen till de kanske ni får veta senare, så kunde inte jobba genom henne helt. hade på mig Uhip kjolen och jackan under ridpasset och trots konstant regn va jag inte de minsta blöt under kläderna, snacka om nöjd :)
Wenn fick gå in äta och gå ut i hagen en timma, sen plockade jag in henne och longerade 35minuter, då jobbade hon bra och lyssnade förvånansvärt bra :) blev mest trav och galopp, men väldigt mycket övergångar.

2012 04 12

hej! :) nu är jag hemma från hoppträningen. det gick väldigt bra att lasta båda gångerna! :)
till träningen, hon kändes väldigt fräch och positiv när jag joggde igång henne. sen när vi började med den förvända galoppen och skänkelvikning så gick det väldigt bra, hon tyckte de va jobbigt vissa delar, men skötte sig för de mesta bra.
sen körde vi lite små hinder m.m där tyckte Wenn de va trist med så små honder och reglera galoppen så mycket så då blev det ganska studsigt, min vänster skänkel hängde inte med hela tiden heller.
hoppade 6-studs och sen direkt en svinrygg, som inte va några problem alls, red korta vägar för att bli tvungn att rida med inner skänkeln ordentligt.
banhoppningen bestod utav 8hinder 9 språng första delen kändes bra, blev lite av och på med min skänkel, sista linjen så hängde jag inte riktigt med, red de på 3 språng ist för 4 och gled ut långt till höger inför kombinationen och hoppade den lite snett och sen så blev det lite halvbra anridning på de sista smala hindret, men vilken häst, så ärlig och suger verkligen på hindrena :) <3
nu laddar vi inför sollentuna på söndag! :)

2012 04 11

hej! idag så blev det en 50 minuters skritt tur med klättring och genom skogen över massa stenar så hon får lyfta på benen och tänka.  Klättrar endel nu så hon får jobba ordentligt med baken, bygga muskler jämt :D de är riktigt nyttigt för henne nu. imorn är det hoppträning! :)

tävling hos warnmark

jag är med och tävlar, va de du också: klicka på bilden!

201204 10

hej! idag testade jag ett nytt bett på Wenn, mest för att jag va nyfiken på hur de va att rida på, nu vet jag de, näst intill katastrof... Testade ett Wilson bett, mun delen blir helt rörlig tack vare de 4 bettringarna.
Wenn kändes ganska osäker i munnen och trivdes inte alls, fipplade endel med bettet, hon som annars är stabil i handen och söker efter ett bra stöd, så de blev ett lungt pass idag, mest skritt, men i galoppen kändes hon fin, gjorde endel fattningar. i traven va hon till en början otroligt stark och ville inte alls ta något stöd tyvärr. vi återgår till de 3delade vanliga bettet och glömmer detta!
men jag har varit sugen på att testa detta väldigt länge, och fick låna ett från en i stallet, så varför inte.
Imorn blir det lite klättring :)

2012 04 09

hej! idag började jag dagen på Stjärnborgs seminstation och hingstvisning, som va riktigt bra. mycket fina hästar som Solos Carex och Clinton. det va även två mini clinics ena med Jens Fredriksson och andra med Tinne vilhemsson silfven.
sen rullade jag vidare till stallet och plockade in alla hästar innan jag gjorde iorndning Wenn och gick upp till ridbanan, joggade henne i 15 min, hon kändes väldigt lättarbetad och posetiv, ville inte jobba henne mer på banan då vi trimmat två dagar irad, och hon tröttnar ju ganska lätt på ensidigt jobb. så vi hängde med en annan i stallet och galopperade lite på travvägarna, fort gick de och lite glädje skutt haha, men vill inte ta i henne för mkt då hon lätt blir mer uppåt då,sen så har jag blivit snabb med att lätta i handen och driva på när hon skuttar. när vi travade av sen på vägen hem va hon riktigt fin! :)
resten av veckan ser ut såhär:
Tisdag: trimm i ridhuset
Onsdag: skrittur, klättra lite
Torsdag: hoppträning
Fredag: jogg ute
Lördag: lättare trimm
Söndag: Tävling!

2012 04 08

hej! idag så blev det lite ridning på sjöängen, vi skrittade fram en sväng i skogen innan vi kom ut till sjöängen, de va lite halt, så vågade inte galoppera. Men det märktes på Wenn att hon blev ordentligt genomarbetad igår, för hon hade inte en lika lång startsträcka idag och känndes inte stark och dragig alls :) riktigt kul, hon va otroligt lugn trots att de satt folk i varenda buske och fikade :D

jobbade henne ett tag där tills jag nöjde mig, hon va väldigt positiv till arbete! tror denna chill veckan har varit bra för henne!
vi tog skogsvägen hem också, men tog den sista klättervägen också :D blev en 50 minuters tur idag :D

Mamma fick förlja med och fota lite idag också :)

shopping!!

hej! nu kunde jag inte vänta längre haha, va tvungen att köpa de super snygga schabraket från Lamicells vår kollektion, och tur va de, eftersom de va de sista dom hade på Anderssons Häst och Hund :) är super nöjd med det! :)
de kommer bli helsnyggt tillsammans med min blåa animo kavaj! de kör vi på i sollentuna nästa helg! :)

2012 04 07

hej! :) idag red jag till ridhuset, hon dummade sig lite på vägen dit, testade mig genom att vända och gå hem, inget mer med de.. tills vi kom till åkern som ligger jämte bilvägen, där reser hon sig lite en gång när hon vände, och sen vände hon sig igen och körde en bockserie, kunde inte ta någon fight med henne brevid vägen.. så ledde henne resten av biten. de sköna är att jag inte tycker de är obehagligt när hon gör sånt längre :)

Till ridpasset, joggade igång henne, gjorde massa halter, stretchade halsen på henne, och fokuserade på att få henne avslappnad i skritten och traven, lite längre och låg i formen innan jag började plocka i henne mer. hon va stel och stark i början, men vi har ju inte trimmat på en vecka nu, så de är inte så konstigt.
men när jag började plocka upp henne i formen va hon verkligen med på noterna! hon blev lätt i handen och jobbade riktigt bra, dock är hon svagare i vänster varv och då inte lika stabil i formen. galoppjobbet idag blev riktigt bra, jobbade även henne lite i öppna på slutet, kändes helt okej(sista bilden)
Det va mycket annat att fokusera på idag, så det blev inga bommar och studs tyvärr, men de får vi ta en annan dag.
mamma fotade lite också, eller typ 450 bilder... men de vart dammigt i ridhuset, så de blev lite dassiga :(

2012 04 06

hej! :) idag blev det en 45minuter lång skrittur i angarns skogen, de blev en heldel klättring och Wenn fick lyfta mycket på benen över stockar & stenar, super nyttigt! :) vi red tillsammans med två andra i stallet.
När vi kom hem så blev det massa borstning, och så masserade jag halsen på henne samtidigt som hon fick ha BoT täcket på sig, duschadeäven tassarna innan hon fick gå in och äta :) <3 en mys dag! :) imorn går vi in i ridhuset och markarbetar lite :)

2012 04 05

hej! :) idag blev det uteritt istället för markarbete, de tar vi i helgen istället :) vi fick sällskap och red på travvägarna, blev en ganska lugn tur med galopp i backarna, Wenn skötte sig riktigt bra! hon va kanon lugn och lyssnade super! körde en super-bock i ena backen när det blev allt för roligt :D <3
I helgen börjar allvaret igen, vi kör en dag uteritt, en dag markarbete och en dag trimm på sjöängen :)

2012 04 04

hej! idag blev det longering som aktivitet, inspänd., på ridbanan. ibörjan va hon ganska nonchalant mot mig, ville inte alls lyssna, studsade och dummade sig, men efter en stunds konsekvent jobb med väldigt mycket övergångar så blev hon fin, och lyssnade kanon. men de va de som va planen idag, en miljon övergångar från alla gångarter :)
Imorgon tror jag det blir lite studs och gymnastik övningar på ridbanan, låga hinder och ha skoj! på fredag blir det uteritt igen, innan alvaret drar igång nästa vecka igen :) god natt!

tävling hos ztreliin


efter tävlings debuten

här kommer lite bilder från tävlingen, kan man se hur nöjd jag är? :)


jag, Wendy och hennes ägare efter en lyckad debut :)

2012 04 03

hej! idag blev det en uteritt, bara en mystur med två andra från stallet, vi red en ny väg idag och det blev  mest trav :) Wenn skötte sig kanon bra, inget tjafs eller någonting. vi va ute i typ 45 minuter :)

2012 04 02

idag blev det en lugnare ridtur, vi red bort till sjöängen och klättrade lite först innan jag joggade henne på ängen, hon kändes väldigt lugn idag, men de va mycket nya intryck för henne igår.
blev väldigt lungt, hon ska få en mys vecka denna veckan då de inte är någon träning på torsdag heller :)

2012 04 01

hej! tävlingen igår gick kanon! Wenn skötte sig riktigt bra på tävlingsplatsen, hon va riktigt cool!
framhoppningen gick väldigt bra, de va inga problem, fokuserade på att ha en bra galopp. inne på banan låg samma fokus, bra galopp och bra vägar båda delarna blev bra, hon brydde sig inte de minsta om alla tittiga hinder och så. tappade stigbygeln över 6an men fångade den strax innan 7a :) jag är hel nöjd! :D vi kunde inte gjort en bättre tävlingsdebut, de va ju allsvenskan div II, och jag va lagets ända nolla, så vi slutade på 8fel och en femteplats :D

Snart hemma

Nu är jag snart hemma frän tävlingen, klockan är mycket så skriver mer imorgon. Men jag och Wennie levererade en riktigt bra runda i tävlings debuten :) laget kom på en femte plats :)


RSS 2.0