hmppppf

hej! håller på med en ny design, men nya blogg.se sammarbetar inte alls, så lägger ner de nu, bloggen ser kaos ut.. mer om sommaren kommer när jag fått ordning på grejerna

Ny sadel

Hejhej! Allt är bra här borta, Wennsan känns fin och det händer mycket hela tiden :) Igår kom Mamsen och hämtade oss och så åkte vi och testade en ny sadel, Sharpman va på såsta. Testade lite olika, och de va två som låg lika bra och då valde jag en HG "the one" i brunt :) jätte skön och snygg! :)


2012 07 11

Hej ! Igår hoppade vi för Carro, Wenn va med på noterna och jag också 😃 vi hoppade lite bana och så, men inte så mycket, kommer hoppa flera dagar istället :)


Gårdagen

Hej! Igår satt jag på Wenn efter hennes mini vila, lånade en annan sadel också. Och hon kändes trevlig! Lite spänd ett tag och slängde med huvet, men de gick över fort. Ett kortare pass blev det :)


uppdatering

hejhej! 
denna helgen har jag varit hemma och Wenn har fått en 4 dagars vila, hon har haft träningsvärk i ryggen och sadeln passar inte 100, så den 20juli ska vi pröva ut en ny, sharpman kommer till täby.
för övrigt har Wenn varit fin, jobbat på bra och blir finare hela tiden :D 
 
 köpte nya chaps häromdagen, ett par dyon fick de bli :) tack mamsen! även en Iphone är införskaffad så nu kan jagupdatera direkt från den :D 
 

RSS 2.0