Till Salu

Nu letar vi efter ett nytt hem till ponnyn, precis som jag nämnde tidigare så är han otroligt trevlig och rolig att rida! 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=749592
 
 
 

Selles HOFFSTEINER

jag måste berätta för er om en sadel jag testat för någon vecka sen, Selles HOFFSTEINER en fransk sadel med läder i samma klass som butet. Sadlarna skräddarsys efter ryttaren och hästen, den jag satt i är med enkelkåpa så känslan blir att man hamnar närmare hästen. det räcker inte att den är skön med ett bra grepp, den är snygg också, med välarbetade detaljer en lyxig känsla! Om ni letar efter en ny sadel så rekomenderar jag er verkligen att testrida i denna, ni kommer älska den!

Vilse

 
Idag va tanken att ponny skulle få en lagom skrittur i skogen efter gårdagens hoppning. Det blev dock längre då vi red vilse minst 5 gånger och fick vända hahaha.. Jag älskar nya skogar som man tror man hittar i :D

nästa inköp

Det som just nu står högst upp på min inköpslista är:
 
Nya Martha Ridewear ridbyxor, mina är helt utslitna med hål på knät och jeanstyget är helt utnött på flera ställen, mina har levt ett tufft liv! Dom är helt klart värda sitt pris! Det blir ju inte sämre av att de är riktigt snygga! 
 
 
 

stjärnan

Detta är alltså Stjärnan som jag rider just nu, världens snällaste C-ponny som har visat sig vara otroligt trevlig och fin att sitta på! Han är till salu och kommer göra någon liten tjej eller kille väldigt glad! 
 
Idag hoppade vi lite små skutt, öronen spikade framåt och runda fina språng, jätte kul! :D 
 

ny snygging

Säg hej till min ny kompis, Lilla Tuff :D 
 
 
 

livetsliv

Hej! 
 
Jag har fått de jobbet jag ville ha, blir kvar i Stockholm. Mer om de kommer ni få veta längre fram! jag kan bara säga att jag är riktigt glad just nu! :D 

Frukosttips

Tänkte tipsa om två utav mina favoritfrukostar, som är helgod och supernyttig. Havrepannkakor och bananpannkakor. De första åt jag idag, så därför så bjuder jag på de receptet här nedan. Räcker inte attbdet är nyttigt, dessutom väldigt lätt att laga. 
 
1dl havregryn
1dl mjölk 
0.25 dl bakpulver 
1ägg
Lite salt 
 
Receptet är för en portion.
 
Krossa havregrynen till ett mjöl, jag lägger som i mixern. Blanda sedan alla ingredienserna och stek i lite smör, Klart
 
 
 
 
Jag tycker det är godast att äta blåbär hallon och keso till :) 
 

hej

hej!
 
Jag är förvånad över att ni fortfarande är ett gäng som kikar in här..
 
Med mig är det bra, har precis kommit hem från en semester i Spanien med mina bästa vänner, en paus som jag verkligen behövde, fick massa ny energi.
 
Men det är faktiskt skönt att komma hem och försöka lösa min vardag. Jag jobbar där jag jobbade i somras, men har inte jätte många pass kvar. Vad som händer sen är fortfarande diffust, har lite "erbjudanden" från några håll ska åka och provjobba på de stället som jag tror passar mig bäst just nu i slutet på veckan. Håller tummarna för att de är det jag vill, mer än så får ni inte veta än.
 
Jag har inte ridit på ca 2 veckor, va och luktade och klappade på häst igår med min bästa Regina. Men jag saknar det otroligt, jag saknar att ha något eget och lägga upp träningen och allt precis som jag vill ha de. Men det som jag har suttit på i sommar är en C Ponny som ska säljas, super trevlig och världens snällaste, han kommer göra någon liten tjej väldigt glad. Vet ni någon som är ute efter ponny så hör av er!
 
Det va nog allt för denna gången, la upp en ny design lite snabbt också, antagligen tillfällig tills jag vet vad som händer.
 
hej då!
 

RSS 2.0