hästar+polis+motorväg

Ni ser rubriken, som tur va inte från mitt stall! 
 
jag va nu på eftermiddagen påväg hem från en shoppingtur med mamsen och då stod det en ensam häst mellan motorvägsfilerna, såklart stannade vi, jag hade både grimma och grimskaft i bilen, samtidigt som jag kom fram till hästen så kom en annan man också, inte hans häst dock. den hade grimma på och va lugn. polisen kom och vi fick veta att de va massa hästar längre ner..så tog grimskaftet från denna ponny och mannen höll den i grimman, och sprang ner en bra bit på motorvägen. där va alla hästarna fasttagna, av folk helt utan hästvana, otroligt!. Ägaren kom och vi började gå mot stallet 30 min bort. Halv vägs dit så får vi veta att det är två hästar och föl ute på en åker brevid motorvägen längre bort, så jag och en Polis sprang dit och efter ett bra tag lyckades fånga in dom. alla hästarna kom hem till stallet oskadda, ponnysarna hade himla tur!
 
 
 

Dagen

 
Hejhej! Eftersom att jag har fått klagomål på att bloggen varit tom så tänkte jag berätta om min väldigt intressanta dag hahahah. 
 
jobbade hela till tre och sen så tog jag en timmas powerwalk i mina nya skor(!!) åt en jätte god sushi till middag, 4avokadobitar 3rullar :) sen så avslutade jag dagen med entill timmas powerwalk. Godnatt. 
 

återtaget

Uvex tar tillbaka deras ridhjälm Uvex Uvision, detta pågrund av att den inte har gått igenom ett test som konsumentverket gjort. Man ska lämna in den till den butik du köpte den utav. Jag åkte idag till Gustvalls Ridsport och lämnade in min och ska få en ny dock inte samma modell då den inte klarade testet :) 

2013 06 27

hej på er! Har fått klagomål på att jag bloggar för dåligt så nu e det bäst att jag håller igång! :D haha
 
Idag så tog jag ut Zalmiac på en sväng, hittade en väg som va lite mjukare, så där körde vi tempovexlingar i galoppen :) Z tyckte de va helskoj, och jag med! han är supersnäll och gjorde allt jag bad honom om.
 
 
Jag jobbar imorgon och hela helgen och vad jag vet nu så har jag inget att rida på innan måndag, men det kan ändra sig ,hoppas de gör de! :) Nu ska jag strax ta mig ut på en Powerwalk.
 

hallå

tjenare! de va inte igår inte... Men de har hänt endel sen sist.
Jag har tagit studenten! Och de va en utav de bästa dagarna på länge! :D 
 
 
Wendy vilade ett tag, va halt vänster fram, men det blev bättre och kontraktet vi hade på henne har nu gått ut och hon har flyttat hem till Enköping i måndags. Nu är det dax för Wennie att lära Nora det jag har lärt henne. tråkigt, men vi har haft 1½ roligt år tillsammans! Nu är det dax för nya utmaningar för mig! Men jag kommer sakna min fina Wennie! 
 
 
Vad händer nu då? 
Hoppade Black Beauty i söndags, hehe. Zalmiac en svart valack 9år e: Zeppelin ue: Cortez 
Han har i sin tidigare karriär gått 120, men går numera som dressyrhäst. Min uppgift va att hoppa och rida ut på honom. hittills har jag bara hunnit hoppa, imorgon så ska vi ta en galoppsväng! :D 
 
Och min nya stjärna kommer på måndag, den karamellen får ni suga på, men det är inte vad ni tror! :) de blir skoj! 
 
På onsdag rullar jag ner till falsterbo och stannar dör tills den 14e :) 
 
 
 
 

RSS 2.0