inför höstrusket

Nu när hösten smyger sig på så vill jag tipsa er om värmande snygga och sköna plagg. 
 
Nr1 på denna list ligger helt klart hellånga chaps. för mig är det ett måste, varmt skönt och snyggt. grymt smidigt att rida med de kyligare månaderna. Jag har ett par från TIB som sitter bra på mig, med en snygg beige kant på. priser på dessa är ca 1500kr och kvalitén är därefter.
 
 
 
vill man ha bättre kvalité och måttbeställ ett par så skulle jag satsa på dessa från Equino. De är gjorda i kalvskinn och du kan få dom i de färger du vill. Priset är mer mänskligt än dom från de mer välkända märkena, 3595kr får man betala för dessa snyggingar. Jag älskar de som är bruna och orangea!!!
 
de finns hos SEBOS
 
 
Nr2 är absolut kjolarna från UHIP, superskön, varm och väger nästan ingenting, perfekt för både stalljobb, ridning och som skydd för vita ridbyxor på tävling! är inte denna quiltade modell tuff? priset på den är 995kr och ni hittar den här.
 
 
 

Påväg hem

Hem till min lilla lägenhet och min kisse. jag har varit inne i stan och ätit mysmiddag med familjen och familjevänner. Sist jag satt på Väsby pendeln var när jag hade kyra och stod på grana, tror jag gick i ettan på gymnasiet då, vad jag saknar min lilla kyra häst! Det är sjukt vilka minnen som kommer upp, allt roligt galet och sjukt vi gjorde Tillsammans. 
 
nu sitter jag här igen tre år senare, med allt jag då kunde drömma om, ett sjukt roligt och utvecklande jobb, massa fina vänner, flyttat hemifrån, allt är som jag drömt om, förutom att jag inte har en egen häst, de är de jag drömt om sen jag började rida som 6åring, men snart hoppas jag, de hoppas jag verkligen. Allt annat har fallit på plats! 

kommer ni ihåg?

En "bloggtrend" som slog igenom ordentligt 2010, och som är en riktigt smart idé och som underlättar att hålla betten superfrächa och rena är en denna rengöringssvamp.
 
bildkälla
 
Den är lika bra nu som 2010, har ni testat? Om inte så kostar den inte många kroner och är absolut ett tips!
 

Nytt täcke?

letar du efter ett nytt övergågs-eller skaltäcke? 
 
Strömsbergsgård har nu en kampanj på Rambo Wug lite. ett regntäcke med halvhals och 0g foder. 
 
Nu kan man hitta det för 1499kr ordinarie pris ligger på ca 1870kr.
 
Att det dessutom finns i höstens färg lila gör inte saken sämre! :D 
 
 
vill man inte lägga så mycket pengar på ett regntäcke så finns det även billigare alternativ. 
b.la Horseware Amigo hero-6 light. de har 600denier, jag har själv ett sådant och är super nöjd. Hero-6 får man för 610kr. väldigt mycket täcke för pengarna.
bildkälla
 
 När vi ändå är inne på det här med täcken så vill jag tipsa om ett stalltäcke som jag verkligen gillar och min nästa häst kommer defenitivt bära ett! 
 
Täcket jag pratar om är ett stalltäcke på 120g från Masta. älskar designen på det och den höga skärningen i bogen!  Det gör inte heller något att den röda färgen är riktigt snygg!  Alla täcken från masta kan ni hitta hos Sebos. och denna modell kostar 695kr.
 Avante 120 Stable Rug

heja

hej på er! 
nu har jag varit på sats tre dagar i rad. har kört själv på cykel, löpband och crosstrainer. Det har känts segt och jag börjar märka av benhinnorna tyvärr. ikväll blir det vila! :D
 

hej på er

ännu ett uppehåll, jag är imponerad utav de 20tal som fortfarande kollar in här! 
 
Nu gör jag ett nytt försök. men i ny form, jag har ingen häst just nu, och jobbet kommer jag inte skriva någonting om, mer än att jag verkligen trivs och att jag även flyttat hemifrån och jag och min lilla kisse Sushi numera bor i en två. 
 
bloggen kommer numera innerhålla min träning, och endel utrustning eftersom jag tycker det är riktigt kul! :D 
 
På bilden är de jag och Veronicas fina häst Dakar Z
 

RSS 2.0