över förväntan

Hej! Ponny hoppade felfritt på sin första pay and jump och tyckte de va helkul, bjöd bra och tittade inte minsta lilla trots han hoppade mur förförsta gången :) 
 
Dyllan lingerade jag något varv i trav med chambongen på, sen satt jag upp och travade honom 15 min, med lite avsaktningar till skritt. han va super! det har hänt så mycket på en vecka och han förstår mer och mer, sökte sig till stödet i handen i mellanåt, och va stabilare än sist! man får passa sig lite bara han vill gärna gå högt och bakom lod lite ihopkrullad skulle man kuna säga, nu är planen att han ska komma ner med huvudet och gå avslappnat med stöd i bettet och ta skänkeln :) 
 
 

longering

Hej! var riktigt trött i kroppen idag efter några dagars jobb + gymmet igår.. så Dyllan fick bli longerad idag bara, ledde honom över lite bommar och kryss på 20cm till en början, inga problem men när han glömde lyfta på bakbenen över bommarna så det lät om dom så blev han rädd hehe. travade honom på lina 20 min efter det, med gougen. han sökte sig framår neråt i korta stunder mellan lite bockserier, jag kan säga att han kan verkligen bocka haha :) 
 
Imorgon är jag ledig så  då ska jag och pony på en liten pay and jump och Dyllan ska bli riden! :D 
 
Dyllan fick som alla hästar jag haft en rosa rosett i pannan, får se hur länge den får sitta ;) 
 

the day

Hello, MItt nya jobb riktigt roligt, de är så härligt när man känner att man har hittat rätt. det känns topp! 
Träffade även en PT på Sats idag, alltid bra att få lite bättre insikt i lite övningar och så, något mer kan jag tyvärr inte säga att det var. Men jag gjorde endel övningar och kände hur viktigt det är för mig att blanda styrkan med stretch passen då mina muskler lätt blir överarbeteade och  för dominanta, typ enkelt förklarat haha. 
 
Imorgon så ska Dyllan få joggas på lina och sen så sitter jag på honom en kortis och gör lite övergångar, samma jobb på lördag fast utan linan i början :D 
 
 

PONY

Här kommer även bilderna på Stjärnan från när han löshoppades :D
 
Han är verkligen sockersöt!
 
 

 
 

måste ha!

Idag hittade jag ett bett som inom snar framtid kommer att bli mitt! älskar idén, och kombinationerna, jag älskar att testa olika bett och detta ser minst sagt spännande ut, så trots att jag inte riktigt har häst så måste jag ha de :D 
 
Bettet jag pratar om är ett Universal bett från John Whitaker och det ser ut såhär:
Product Image - BI021- Bullet Universal Bit
Product Image - BI021- Bullet Universal Bit
 
bildkälla

Tambourine Man

 
Tjenare! här kommer de efterlängtade löshoppningsbilderna på Dyllan, Det är första gången han löshoppas som ridhäst, vad han har gjort innan på galoppen vet vi inte riktigt men att han gillade det var säkert!
 
Visst ser han härlig ut?
 
 

löshoppning och skog

hej! Igår och idag va mina lediga dagar denna vecka, dom har tillbringats i stallet hos stjärnan och Dyllan. 
Igår va jag Christel och hästarna ute på en skrittsväng i skogen, Första gången Dyllan gick bland så mycket stenar och träd, men han är såå nyfiken och positiv till nya saker så han ville tom gå först, tror han kommer bli jätte trevlig! 
 
Idag så löshoppade vi båda två. 
 
Dyllan tyckte även detta var helkul, och hade mycket fart och ville hoppa massor, han taxerade även bra. Vi vet inte hur mycket sånt han har gjort, men det är inte mycket. 
Ponnyn hoppade runda fina språng och va sockersöt som alltid! det kommer lite bilder imorgon :)
 

tränatäna

hej på er! klev precis innanför dörren efter 1½ timmas powerwalk med Regina. Alltid lika skönt att vara ute, speciellt med bra pratsällskap! Köpte nya träningstights i fm också, kan varmt rekomendera, mina första kompressionstights från 2XU.
 
var även på Sats två gånger förra veckan, körde pilates och yoga. gillar yogan mycket, har blivit rekomenderad att gå på det utav min osteopat tidigare, pilatesen är okej, ingen favorit. 
Igår var jag och körde Yogalates däremot, faktiskt en perfekt blandning mellan yoga och pilates mycket stretch övningar precis de jag behöver.
 
 

mycket nytt

Hej på er! det är mycket som händer just nu, och nu ska ni äntligen få ta del av mitt "nya" liv haha. 
 
Nytt jobb, nytt gymkort, ny bil och ny häst de är lite utav de som hänt nu, spännande va? 
 
I måndags började jag på mitt nya jobb på Lövsta Seminstation och stuteri, jag älskar det och tro de kommer passa mig som handen i handsken! :D 
 
nytt gymkort är kanske inte så mycket att skryta om precis, men kommer häng på Sats någon dag i veckan, nästa vecka ska jag träffa min PT för första gången :) 
 
Nya Bilen, Lilla Tuff harj ag presenterat för er tidigare, en peougot 206.
 
Det sista då, som jag inte nämnt över huvudtaget, Ny häst. Låt mig presentera Tamburine man, vi kallar honnom för Dyllan. 5årigt fullblod som ska bli en hoppare! Ett spännande och roligt projekt. Han är inte min min, men Christel som köpt honom jobbar varannan vecka och då har jag honom, perfekt! 
 
 
 
Sen fick jag en fråga varför jag inte skriver ut ponnyns namn, och den förklringen är enkel, han kallas ponnyn eller Stjärnan.
 

RSS 2.0